CORONAVIRUS

– UPDATE 9 MEI 2020 —

Lieve Buren,

We hebben woensdag 6 mei 2020 een persconferentie gezien met twee kanten. We zijn enorm blij voor iedereen die goed nieuws heeft gekregen maar zijn erg teleurgesteld over wat de nieuwe maatregelen betekenen voor ons als Fitnesscentrum De Buurman.

Momenteel zijn we druk in overleg. Na het weekend zorgen we voor meer duidelijkheid.

We wensen jou alle liefde en gezondheid toe!

TEAM De Buurman & KEI-FIT

– UPDATE 7 APRIL 2020 // COMPENSATIEREGELING — 

Lieve Buren,

De overheid heeft besloten om de huidige maatregelen m.b.t. COVID-19 te verlengen tot 28 april 2020. Dat houdt in dat sportcentra, inclusief Fitnesscentrum De Buurman gesloten blijven.

BLIJF ACTIEF
Wij blijven volop in beweging en hopen dat jij dit ook doet. Houd onze Facebook in de gaten voor leuke sportieve tips, heerlijke recepten en de laatste updates m.b.t. de situatie rondom COVID-19.

COMPENSATIE
Deze week hebben wij de maand april geïncasseerd zoals aangekondigd in ons Facebookbericht. Hoewel de overheid hulp heeft aangekondigd is het nog steeds niet duidelijk hoe dit precies zal zijn. We rekenen op jullie begrip, zodat we op deze manier de komende periode toch aan onze financiële verplichtingen kunnen blijven voldoen. Wij willen jou ter compensatie 3 opties aanbieden:

OPTIE 1 – ‘Ik help De Buurman!’
Bedankt voor jouw steun en vertrouwen in deze onzekere tijd. Alleen samen komen we de COVID-19 tijd door! Bij dezen nodigen we je uit voor het buurt-BBQ-feest van De Buurman. Tijd en datum volgt zodra we weer geopend zijn!

OPTIE 2 – ‘Ik kies voor de 50/50 deal!’
De maand april is geïncasseerd. De maand mei wordt niet geïncasseerd.

OPTIE 3 – ‘Ik stop.’
Wat jammer! Dit hopen we natuurlijk niet, maar als je hiervoor kiest zetten we je abonnement per direct (1 mei) stop.

LET OP! Het aanvragen van deze compensatie kan t/m 26 april 2020 en is alleengeldig bij een reactie per mail naar: debuurmanfitnesscentrum@gmail.com of via ons contactformulier!

Hopelijk tot snel, blijf gezond allemaal!

Met sportieve groet,
Team De Buurman

— UPDATE 2 APRIL 2020 —

Dag lieve Buurmannen en Buurvrouwen,

Zoals jullie misschien weten heeft de overheid besloten dat wij helaas nog langer dicht moeten blijven, en wel tot en met 28 april. Dit is natuurlijk een uitdaging; we moeten samen voor elkaars veiligheid zorgen!

Hoewel de overheid hulp heeft aangekondigd, is het nog steeds niet duidelijk hoe dit precies in zijn werk zal gaan. Deze week zullen wij daarom de maand april wel incasseren, zodat ook wij op deze manier de komende periode toch aan onze financiële verplichtingen kunnen blijven voldoen. Wij hopen op jullie begrip. Noaberschap! Maar dat is natuurlijk geen eenrichtingsverkeer. Daarom zijn wij momenteel druk in overleg om voor jullie een compensatieregeling in het leven te roepen. Daarover horen jullie later deze week meer!

Om te zorgen dat jullie allemaal op de hoogte blijven, willen we jullie een nieuwsbrief sturen. Helaas hebben we niet van jullie allemaal een e-mailadres.

Daarom willen we jullie vragen om jullie e-mailadres door te geven. Stuur een mailtje naar debuurmanfitnesscentrum@gmail.com of via ons contactformulier en dan houden wij je op de hoogte.

Blijf lekker bewegen, blijf gezond en zorg voor elkaar! Wij missen jullie en hopen jullie snel weer te zien! 

UPDATE 15 MAART 2020 —

Buurman ‘tijdelijk gesloten’ tot 06 april 2020!

In verband met het Coronavirus heeft de overheid besloten dat alle scholen, horeca en sportscholen/fitnesscentra moeten sluiten tot 06 april 2020.

We voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid. Sporten is belangrijk voor een goede weerstand. Onze club is echter ook een ontmoetingsplek. Iets waar we erg trots op zijn, maar waar wij nu ook een verantwoordelijkheid hebben nu wordt opgeroepen om zo min mogelijk sociale contacten te hebben.

We vinden het heel vervelend dat jij even niet in onze club kunt sporten maar zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

BLIJF BEWEGEN! Doe thuis je push-ups, lunges en squats. Wij sluiten in ieder geval tot 06 april. We houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en we houden je op de hoogte. Zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar!

 
Menu